top of page

Proč vzniklo Fdobro

Rok 2020 byl složitý, těžký, náročný. I přes to všechno, co jsme si jako firma i jako lidé prožili, víme, že se máme o hodně lépe než spousta lidí kolem nás.


Martin a Jan Danešovi, zakladatelé FUTURENTO GROUP


Věříme, že tak jak se chováte ve svém okolí, ke svému okolí, bude se okolí chovat k Vám. Proto se snažíme pomáhat tam, kde můžeme a prostředky, které máme. Není doba na to, abychom obdarovávali finančními dary potřebné. To přenecháme zavedeným institucím, které to s penězi umí. My nemáme ambice operovat s cizími prostředky a ty pak následně přerozdělovat co nejefektivněji. My pomáháme inspirací tím, že jdeme sami příkladem. Například darovat krev. Zdá se to jako maličkost. 30 minut času. Ruku na srdce, kdo z Vás kdy byl krev darovat? Přitom tím zachraňujeme životy. Lidské životy.


"Pomoz jednomu, pomůžeš všem." Heslo, kterým se u nás řídíme. Nelze myslet pouze na sebe. Všímejme si okolí a třeba uvidíme, jak málo stačí k tomu, abychom někomu zlepšili, zachránili život.

Stačí, když nás budete sledovat a sdílet. Časem Vás třeba inspirujeme k tomu, abyste se k nám přidali. Vždyť pomáhat je tak moc jednoduché. Těšíme se na to, že společně budeme psát příběh o tom, jak lze pomáhat vlastním příkladem, jak lze inspirovat vlastním příkladem. "Pomoz jednomu, pomůžeš všem." #Fdobro

48 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page